Problemen met inloggen op de App?

HULP BIJ INLOGGEN

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een probleem ondervind bij het inloggen op onze App. Dat is natuurlijk heel erg vervelend en daarom deze pagina om jou op weg te helpen zodat je snel in kunt loggen en kunt starten met je workout of voedingsplan.

Lukt het na het lezen van deze tip(s) nog steeds niet om in te loggen op onze App klik dan op de onderstaande knop en log dan in op onze internet omgeving met je PC, laptop of de browser van je mobiel c.q. tablet..

WhatsApp Image 2020-06-06 at 12.18.47

BEKEND BIJ MEERDERE CLUBS

App Vergrootglas
Klik om te vergroten

Het is goed mogelijk dat je bewust of onbewust ook ingeschreven staat of stond bij andere clubs die hetzelfde platform gebruiken als wij van BodyXtra. Als dat het geval is dan zal je rechts bovenin de App een 2-tal pijltjes zien die beiden een ander kant op wijzen. Als je daarop klikt kan je wisselen tussen jouw clubs en zo ook inloggen op de BodyXtra App.

Op zich is dat erg handig want dan kan je bijvoorbeeld bij jouw club afspraken blijven maken, lessen inplannen of appen met jouw trainer en bij ons kan je daarnaast dan bijvoorbeeld deelnemen aan ons voedingsplan of trainingsschema zonder dat je daarvoor een andere App voor hoeft te gebruiken.

Rechts zie je een voorbeeld van zo’n scherm wanneer je ingeschreven staat bij meerdere clubs.  Hier kies je dan voor BodyXtra.

Via de pijltjes rechtsboven in het scherm van de club waar je op dat moment bent ingelogd kan je weer terug naar dit scherm en is het mogelijk om weer over te schakelen naar een andere club.

Let op! Dit is alleen zo wanneer je bekend bent bij meerdere clubs. Als je alleen bij BodyXtra ingeschreven staat en nergens anders dan zie je de pijltjes niet.

Heb je de App nog niet gedownload dan kan dat via Google Play  of in de App Store

Heb je de App geïnstalleerd log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Tijd om aan de slag te gaan met dit all-in-one sports platform!

APP Clubs
Klik om te vergroten