Advertorial

Huidplooimeting

Huidplooimeting is één van de meest betrouwbare manier om je vetmassa te bepalen. Mensen die willen afvallen rekenen hun BMI uit of kijken alleen naar het gewicht op de weegschaal. Spieren wegen zwaarder dan vet. Iemand die veel spiermassa heeft ( onze Derk ) kan een hoge BMI hebben maar betekent niet dat die persoon daadwerkelijk overgewicht heeft. De weegschaal geeft je een indicatie van je vooruitgang maar zegt niets over de samenstelling van je lichaam. Dit kun je meten met een huidplooimeter. 

BodyXtra maakt gebruik van de Harpenden huidplooimeter, de meest professionele in zijn soort, deze is zeer valide, van hoge kwaliteit en met precisie gekalibreerd. Laat je bij ons een huidplooimeting doen dan ontvang je na de meting een volledige rapportage via je e-mail met daarin je huidig gemeten vetpercentage en een berekening omtrent jouw calorie behoefte en je macronutriënten verdeling zodat je in balans kunt werken naar een lager/hoger vetpercentage. Tevens slaan wij je huidplooimeting digitaal op zodat we tijdens een volgende meting kunnen vergelijken en op deze manier je progressie waarborgen.

Klik om rapportage te vergroten

“Landgoed Hoenderdaell”

Volgens ANWB het leukste uitje van Noord-Holland en daar zijn wij het volkomen mee eens…
Van kinderboerderij tot roofvogeltuin en van jungle tot weidse vlaktes waar kangoeroes rondspringen: kom langs en duik in de wereld van de dieren.

Het dierenpark is zeven dagen per week geopend 09.30 tot 17.30 uur. Op eerste Kerstdag en op Nieuwjaarsdag is het dierenpark gesloten.

Wat kost de toegang tot het dierenpark?
Dagkaart: € 13,50 p.p. aan de kassa en € 12,50 via de website. Parkeren is gratis.