Advertorial

BodyXtra. Groot voorstander van het F*ck it Dieet

Sta er eens bij stil hoeveel geld je al aan afvallen hebt uitgegeven. Hoeveel boeken heb je al gekocht of op hoeveel afvalmethodes heb je je geabonneerd? Hoeveel proteïnerepen en fatburners in welke vorm dan ook heb je aangeschaft? Hoe vaak denk je aan het starten van een detox kuur? Hoeveel geld heb je aan Fitbits en aan andere maffe gadgets gespendeerd? Hoeveel geld heb jij al in de afslankindustrie gepompt? En wat heeft het je opgeleverd? Een chronisch laag energieniveau en een groeiend wantrouwen in je ogenschijnlijk onverzadigbare eetlust?

BodyXtra laat je inzien hoe je huidige eetgedrag eruit ziet en hoe je dat kunt verbeteren zodat je een gezondere versie van jezelf word met slechts 6 richtlijnen die eigenlijk niemand vreemd is, en daar is geen bovenmenselijke wilskracht voor nodig.

De 1e richtlijn en tevens de belangrijkste is: 

CALORIEËN IN = CALORIEËN UIT.

De volgende 5 richtlijnen leren we je binnen 30 dagen te implementeren in je huidige eetpatroon en dan zul je binnen 2 weken al gaan ervaren dat je bijna alles kunt eten wat je wil, dat het draait om kleine veranderingen, eten met gezond verstand en portioneren…. 

IK HOOR JE BIJNA DENKEN: HOE DAN?

Voor slechts € 12,50 en 30 dagen commitment (€ 0,42 ct /dag) krijg je toegang op het platform van BodyXtra zodat we je dagelijks kunnen monitoren en ondersteunen. Tevens ontvang je van ons waardevolle informatie omtrent de richtlijnen die we volgen zodat je deze na deze 30 dagen kunt blijven toepassen tot het een gewoonte is geworden.

De bonus die je er gratis bij krijgt is dat je darmflora feest gaat vieren en dat resulteert in een goede stofwisseling, betere slaap en vaak minder stress en een prettig humeur… en dan hebben we het nog niet over je huid, haar en nagels gehad.

Investeer!! Niet alleen omdat je het zo waard bent het is een vorm van respect naar jezelf.

Aangezien we iedereen persoonlijk begeleiden hebben we nog slechts 9 plaatsen beschikbaar voor deze 30 dagen dus claim je plek en dan spreken wij je snel!